Lokker måger til med popcorn og pløjer dem ned

En mand er eftersøgt for grufuld dyremishandling.

Udgivet Opdateret

I den amerikanske stat Maryland er en menneskejagt aktuelt i gang, hvor en mand er mistænkt for at have slået omkring 10 måger ihjel ved at pløje dem ned med sin bil på en parkeringsplads ved et indkøbsområde i byen Laurel.

Politiet skriver på sin Facebook-side, at der med al sandsynlighed ikke er tale om et uheld, fordi den mistænkte ifølge vidner gik ind i en nærliggende forretning og købte en pose popcorn, som han strøede ud på p-pladsen.

Derved lykkedes han med at lokke en flok måger til, som han efterfølgende brutalt og kynisk påkørte med sin bil. Den slags er naturligvis ikke tilladt – heller ikke i USA, og derfor vil ordensmagten have fat i den mistænkte.

Af samme grund efterlyses vidner til episoden, således politiet kan komme en identitet nærmere. Det antages at være sket mellem klokken 9.00 og 10.30 om formiddagen lørdag lokal tid.

CBS News skriver, at der kan være en lang fængselsstraf i vente for manden, hvis han bliver fanget. Præsident Trump har i november vedtaget en lov, der gør dyremishandling til føderal lovgivning. Det betyder, at strafferammen er intensiveret.

Desuden er det nu landsdækkende forbudt at mishandle dyr. Straffen kan ifølge CBS foruden bøde nå helt op mod syv års fængsel.

Powered by Labrador CMS