Luis Suarez med mål i comeback efter VM-bid

Luis Suarez var manden vag Uruguays mål, da han spillede sin første officielle fodboldkamp i over tre måneder. Foto: Polfoto, AP, Victor R. Caivano/free
Udgivet Opdateret

Luis Suarez var arkitekten bag Uruguays mål, da han gjorde comeback i 1-1-kampen mod Saudi-Arabien.

For første gang i tre en halv måned var Luis Suarez på banen i en officiel fodboldkamp, da Uruguay fredag spillede 1-1 ude mod Saudi-Arabien i en venskabskamp.

FC Barcelona-angriberen, der fortsat afsoner en fire måneder lang karantæne på klubplan efter biddet mod Italiens Giorgio Chiellini ved VM, fejrede sit comeback ved at have en hovedrolle i kampen i Jeddah.

Luis Suarez bragede tidligt i anden halvleg en helflugter på stolpen, og da bolden sprang i spil igen, ramte den Saudi-Arabiens Hassan Muath Fallatah og gik i mål.

Cirka 20 minutter før tid blev Luis Suarez skiftet ud, og kort før slutfløjtet udlignede Naif Hazazi for Saudi-Arabien.

Den bideglade Uruguay-angriber, som er i gang med at afsone sin tredje karantæne for et bid på en modspiller, er blevet idømt ni spilledages karantæne for Uruguay af det internationale fodboldforbund (Fifa).

Karantænen gælder dog kun i betydende opgør, hvilket betyder, at den tidligere Liverpool-angriber kan spille med i venskabskampe.

På klubplan kan Luis Suarez gøre comeback, når FC Barcelona den 25. oktober spiller ude mod Real Madrid i Primera Division.

/ritzau/

Powered by Labrador CMS