Mand forgriber sig på seks små piger: Gør 14-årig gravid

Begge forældre vidste det, men troede han var en profet og at det var Guds vilje.

Moren troede at 52-årige Donald Lee Kaplan var en profet. Så hun gav ham en af sine døtre i gave.Foto: Lower Southampton Police Department
Foto: Lower Southampton Police Department

Udgivet Opdateret

En 52-årig mand har seksuelt forgrebet sig på seks små piger igennem flere år. En af pigerne gjorde han endda gravid, da hun kun var 14 år gammel. Han har i dag to børn med hende. Det skriver CBS News.

Moren til de seks piger kendte godt til misbruget af sine døtre, men troede det var en god ting. Hun så nemlig 52-årige Lee Donald Kaplan som en profet og troede det var Guds vilje. Kaplan er nu i retten i Bucks County, Pennsylvania for flere voldtægter og seksuelle angreb mod de seks piger.

Mor gav datter i gave

Politiet anholdte Kaplan i juni 2016, efter de fik en anmeldelse om flere børn, der led overlast. Da politiet kom hjem til Kaplan fandt de 11 piger, der boede der. Kaplan indrømmede, at han var far til de to yngste på tre år og 10 måneder. Moren var den ældste pige, der var 18 år. De tre sidste piger var børn til et par, der havde revet sig fri fra Amish samfundet.

Ifølge politiet fortalte faren til de seks piger, at hans hustru gav en af deres døtre til Kaplan, efter han havde hjulpet familien økonomisk.

Den 43-årige mor har vidnet i retten. Her fortalte hun, at hun og familien så Kaplan som en profet. Da familien fik økonomiske problemer og blev smidt ud af deres hjem i 2009, blev de to ældste piger sendt hjem til Kaplan for at bo.

Moren fortæller, at hun og hendes mand havde lovet Kaplan, at deres næstældste datter kunne blive hans hustru, når hun blev ældre. På det tidspunkt var pigen kun ni år. Ifølge moren var aftalen, at Kaplan ikke kunne have sex med pigen, før hun var 18.

Mor: “Jeg fortryder ikke”

Moren fortæller også, at hun var lidt rystet, da hun i 2013 fandt ud af, at hendes ældste datter på 14 var gravid med Kaplans barn. Hun siger, hun ikke vidste, at de to havde et forhold, eller at datteren var gravid, indtil hun skulle føde. Da hun kunne se, at hendes datter elskede Kaplan og havde det godt, accepterede hun til sidst forholdet.

– Vi kendte Kaplan og vi ved, at han altid er motiveret til at følge Guds vej, fortæller moren i retten.

Efterhånden gjorde Kaplan det klart, at han ville gøre de seks piger til sine hustruer, selvom forældre aldrig gav lov til det. Til sidst flyttede moren også ind sammen med Kaplan som en af hans hustruer.

Kaplan troede eftersigende, at hans forhold til de seks søstre var dikteret af Gud gennem hans drømme. Moren har fortalt, at hun så Kaplan lægge hendes døtre i seng. Men hun troede bare, at han fortalte og lærte pigerne om livet.

– Jeg stolede på ham og at alt hvad der foregik, var en god ting, fortæller moren.

Pigernes mor siger også, at hun ikke fortryder noget, fordi familien har haft et godt liv. Forældrene er begge blevet dømt for at sætte deres børn i fare og venter på deres straf.

Powered by Labrador CMS