Mand klagede til politiet: Maden bliver kold

Politiet oplyser, at manden ville sende en regning.

Når der er varm mad i bilen, gælder det om at komme hjem – det kunne en 70-årig mand ikke. Genrefoto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Det er ikke småting, der står på spil, når det er aftensmadtid, måtte Nordsjællands Politi således forstå søndag aften, da en 70-årig mand kontaktede ordensmagten og var særdeles utilfreds. Klagen gik såmænd på, at han ikke kunne se det rimelige i at være fanget bag en politiafspærring på Strandvejen.

Politikredsen oplyser i sin døgnrapport for weekenden altså, at manden, der ringede ved 19-tiden, var på vej hjem til sin familie, der ventede på, at han kom hjem. I bilen var nemlig varm mad, som han netop havde hentet.

I forbindelse med, at der var sæsonafslutning i forlystelsesparken Bakken, skulle den traditionsrige motorcykelkortege forbi, og det krævede altså afspærring af hensyn til motorcyklisterne. Det passede så ikke lige den sultne 70-årige, der klagede sin nød til politiet.

Da det eftersigende ikke lykkedes manden at få sin vilje og komme forbi, måtte han sande, at maden nok blev varm. Han smed derfor bomben over for den stakkels politiansatte i den anden ende af røret.

Han endte derfor med at oplyse, at han ville sende en regning til politiet for den ødelagte mad“, skriver politiet.

Nordsjællands Politi oplyser onsdag morgen til Newsbreak.dk, at det er uvist, hvor vidt en sådan regning rent faktisk er dukket op, men vi følger naturligvis sagen tæt.

Powered by Labrador CMS