Mand tilstår syv drab: Politiet mangler at finde to lig

De manglende lig er angiveligt en af årsagerne til, at retssagen mod manden er udskudt.

Udgivet Opdateret

Retssagen mod en mand, der har tilstået at have dræbt syv mennesker over en årelang periode på Cypern, er blevet udskudt. Det skriver The National Herald.

Det var meningen, at sagen skulle tage sin begyndelse i slutningen af maj, men kalenderen kommer til at skrive juni, før det kommer til at ske.

Nyheden kommer til trods for, at sagen på mange måder virker grydeklar, ansporet af at manden selv har tilstået de mange drab.

– Jeg keder mig. Jeg vil i fængsel. Stik mig noget papir, så jeg kan skrive det hele ned, sagde den mistænkte, ifølge The Guardian i starten af maj måned. Han afleverede 10 håndskrevne sider, hvor han angiveligt tilstod at have dræbt fem forskellige kvinder og to børn, der var børn af to af de fem kvinder.

En uset sag

Newsbreak.dk har omtalt sagen flere gange, blandt andet da øens brandchef Marcos Trangolas til The Guardian sagde, at man aldrig havde set noget lignende på Cypern.

– Vi har set død, vi har set mange ting. Men intet som dette. Vi har fundet to meget opløste lig i kufferter i søen. Det er svært at kapere, sagde brandchefen tidligere på maj måned.

Sagen tog sin begyndelse tilbage i april, da nogle turister ved et tilfælde fandt liget af en kvinde i en mineskakt. Man fandt efterfølgende endnu et lig i samme mineskakt, og siden blev sagens hovedmistænkte anholdt.

Der er tale om en 35-årig græsk-cypriotisk soldat, der langt hen ad vejen har hjulpet myndighederne med efterforskningen mod ham selv.

Udfordringer i sagen

Årsagen til, at retssagen er blevet udskudt, skal angiveligt findes i, at man fra politiets side fortsat mangler at finde to lig. Man har fundet ligene af fire voksne kvinder og et barn, og man mangler altså at finde liget af endnu et barn og endnu en voksen kvinde.

Man ved fra myndighedernes side heller ikke, hvordan de personer, der er fundet døde i sagen, mistede livet.

Ifølge The National Herald satser anklagemyndigheden på, at liget af en 30-årig kvinde bliver fundet, før sagen kommer for retten, da denne kvinde angiveligt blev begravet med stærke beviser på, at den mistænkte i sagen havde myrdet hende.

Manglende beviser

Det er uvist, hvad for beviser, der er tale om, men det er angiveligt ikke de eneste spor, politiet fortsat forfølger.

The National Herald skrev, 29. maj, at politiet forfølger spor via en emailkonto, der skulle tilhøre den otte-årige pige, der er fundet død i forbindelse med sagen.

Pigen og hendes mor forsvandt i 2016, og deres lig blev senere fundet i kufferter i en sø, udpeget for politiet af sagens hovedmistænkte.

The National Herald skriver, at politiet har indsamlet 433 genstande, der alle kan blive en del af bevisbyrden i sagen mod den 35-årige mand. Alligevel har anklagemyndigheden altså valgt at få sagen udskudt i forsøget på at give efterforskerne mere tid til at finde flere lig og flere beviser.

Powered by Labrador CMS