Microsoft: Her kan du få Windows 10 gratis

Udgivet Opdateret

Microsoft offentliggør dato for det nye Windows 10, der bliver gratis for “gamle” Windows-brugere.

29. juli lancerer Microsoft sit nye styresystem til tablet-computere og pc’er, Windows 10. Det har Microsoft netop offentliggjort i en pressemeddelelse.

I modsætning til tidligere Windows-udgivelser fra Microsoft, bliver det nye styresystem gratis for langt de fleste nuværende Windows-brugere. Hvis man har Windows 7 eller 8,1, kan man nemlig gratis opgradere til det nye Windows 10.

Det har hele tiden været meningen, at Windows 10-lanceringen skulle ske i “sommeren 2015”, men det er første gang, at datoen er blevet specificeret af Microsoft selv, skriver Computerworld.dk.

Ifølge Computerworld.dk vil Windows 10 på mange måder være genkendeligt for nuværende Windows 8-brugere, men opdelingen mellem brugerfladen til touch-skærme og brugerfladen til mus-tastatur-styring forsvinder. Styresystemet vil af sig selv tilpasse sig til, om man bruger det på en tablet eller klassisk computer.

Sammen med Windows 10 lancerer Microsoft også en ny internet browser, Microsoft Edge, der erstatter den ofte udskældte Internet Explorer. Derudover har det nye Windows også en række andre nye funktioner.

Du kan se en video om lanceringen fra Microsoft øverst i artiklen.

Powered by Labrador CMS