Mor sparker fireårig datter til døde: Hun ville ikke børste tænder

Moren blev så gal over, at den lille pige ikke ville børste tænder, at hun sparkede hende ind i en væg.

Den unge mor er nu blevet anholdt for børnemishandling.Foto: Montgomery County Police
Foto: Montgomery County Police

Udgivet Opdateret

Ifølge politiet i den amerikanske stat Maryland er en fireårig pige død, efter hendes mor sparkede hende i maven, fordi hun ikke ville børste tænder. Pigen blev indlagt på hospitalet, men det var for sent. Det skriver CBS News.

Fireårige Nohely Martinez Hernandez døde onsdag på et børnehospital i Washington. Ifølge politiet sparkede pigens mor, 20-årige Irirs Hernandez Rivas, sin datter i maven i slutningen af januar. Hun ringede herefter til politiet, da hun påstod, hun havde fundet sin datter bevidstløs med ansigtet nedad i badekarret i deres hjem.

Bankede datter med bælte

Moderen sagde oprindeligt, at hun hørte en lyd, mens hende datter tog et bad. Hun gik ind på badeværelset for at tjekke til datteren og fandt hende med ansigtet nedad i badekarret – bevidstløs.

Senere indrømmede moderen, at have sparket pigen, da hun var sur over, at datteren ikke ville børste tænder. Hun har forklaret, at det fik den lille pige til at falde baglæns og ramme hovedet mod en væg i stuen.

Ifølge politiet havde den lille pige flere blå mærker på kroppen og havde fået et slag mod hovedet. Da moderen blev spurgt ind til mærkerne, indrømmede hun at have slået pigen med et bælte flere dage forinden.

Moderen er nu blevet tiltalt for børnemishandling og vold. Politiet har fredag meddelt, at de stadig venter på resultatet fra obduktionen. Ekstra tiltaler kommer til at afhænge af resultaterne fra obduktionen samt anklagernes bedømmelse af sagen.

Powered by Labrador CMS