Mor torturerer sit barn: Ville fjerne dæmoner

Hvis ikke en lokal beboer havde blandet sig, ville barnet være død.

Moren bed og slå sit barn i en eksorcisme på stranden.Arkivfoto: SCANPIX
Arkivfoto: SCANPIX

Udgivet Opdateret

Fredag blev en mor anholdt, efter hun angiveligt er blevet set på en strand i Californien, hvor hun slog, bed og tog kvælertag på sit 11-årige barn. Moderen påstod, at hun prøvede at udrense sit barn for dæmoner. Det skriver The Sacremento Bee.

Omkring klokken ni om morgenen fik politiet en anmeldelse om en 45-årig mor, der angreb sit barn på en strand. Anmelderen fortalte politiet, at moderen prøvede at udføre en eksorcisme.

Kaster sand i øjnene

Moren havde taget tøjet af sit barn og skovlede håndfulde af sand i barnets øjne og mund. Kvinde skulle efter sigende også have sagt, at hun prøvede at fjerne dæmoner fra barnet.

Angrebet på det 11-årige barn blev overværet af mellem 10 til 12 personer. En beboer i området blandede sig og prøvede at tilbageholde kvinden.

Han kæmpede mod hende på jorden, mens hun fortsatte med at angribe og slå barnet i hovedet med et stykke drivtømmer. Kort efter ankom en betjent, der trak hende væk fra barnet og lægger hende i håndjern.

Barnet blev sendt på hospitalet. Det havde blandt andet alvorlige sår på et af sine ører. Moderen er blevet varetægtsfængslet. Hun blev sigtet for mordforsøg, vold med et dødeligt våben og børnemishandling.

Politiet har rost beboeren, der blandende sig. Ifølge politiet ville barnet sikkert være blevet dræbt, hvis ikke personen havde blandet sig. Politi vil gerne belønne ham med en ærepris.

Powered by Labrador CMS