Morgenkaos ved storcenter: Hundredevis i kø

Der var stuvende fuldt til åbningen af Bilka i Randers fredag morgen klokken 6.

Hundredevis af morgenfriske kunder var mødt op til åbningen af Bilka i Randers. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA ÅBNINGEN Foto: Salling Group
Hundredevis af morgenfriske kunder var mødt op til åbningen af Bilka i Randers. KLIK VIDERE OG SE FLERE BILLEDER FRA ÅBNINGEN Foto: Salling Group
Udgivet Opdateret

Åbningen af Bilka i Randers fredag morgen var lidt af et tilløbsstykke.

Flere hundrede kunder var således stået tidligt op fredag morgen for at få fingrene i de allerbedste tilbud, da Danmarks 19. Bilka-varehus åbnede i Randers klokken 6.00. Kort efter tale fra byens borgmester Torben Hansen og Karin Salling blev de mange kunder, efter anvisning fra brandmyndighederne, lukket ind i hold.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

– Kunderne har været rigtig tidligt oppe, og der er en super god stemning. Nok havde vi forventet, at der ville komme mange, men at vi har måttet lukke folk ind i hold på 150 af gangen omkring hvert 2. minut, og at klokken var hen ad syv, før de sidste kunder blev lukket ind, er jo helt overvældende, siger varehuschef i Bilka Randers, Jan Møller.

Åbningen af Bilka i Randers: Topmoderne marked

Den nye Bilka er rykket ind i eksisterende lokaler i Randers Storcenter. Her har ombygningen til et tocifret millionbeløb stået på siden januar, hvor håndværkerne har revet ned og bygget op og nærmest arbejdet i døgndrift den seneste tid for at være klar til åbningen.

Men så har Randers nu også Danmarks mest moderne hypermarked, garanterer varehuschefen.

– Vi har fået et topmoderne hypermarked med alt lige fra co2-besparende køleanlæg, brede gange og store skilte, der gør det let at finde rundt. Stort set alt har fået en totalrenovering og er bygget op fra ny, siger Jan Møller.

Undervejs har de handlende i Randers Storcenter kunnet følge med i forandringerne, hvor de blandt andet har kunnet se en ny sushibar, et pølsemageri, et åbent bageri og slagterafdeling, et havecenter og en stort frugt- og grøntafdeling tage form, skriver Salling Group i pressemeddelelsen.

Powered by Labrador CMS