Naboer til anholdt sex-uhyre: Ulækkert

En 48-årig mand er anholdt for adskillige uhyggelige sager. Modelfoto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Den 48-årige mand fra Randers, nu tiltalt i en af danmarkshistoriens største pædofilisager, får det til at løbe koldt ned ad ryggen på naboer.

BT.dk har talt med beboere og forretningsindehavere i det boligblok-kvarter i Randers, hvor manden indtil juni 2014, hvor han blev anholdt, boede.

– Det er så ulækkert at tænke på, at sådan en type har boet her. Det må jeg sige. Det chokerer mig helt vildt. Jeg er glad for, at han er væk nu så, siger 28-årige Jonas Grøn.

Den 48-årige er tiltalt i en sag omhandlende blandt andet seksuelt misbrug og blufærdighedskrænkelse af børn helt ned til to år, samt besiddelse af enorme mængder børneporno. Han skulle angiveligt også have forsøgt at købe et spædbarn i Rumænien med henblik på misbrug. Det giver også kuldegysninger hos Frederikke Thimm, der driver en butik i området, hvor manden har boet.

– Det er chokerende at tænke på, at sådan en type har boet her. Jeg er glad for, at jeg kun har butik og ikke bor her i området. Men tænk, hvis han er kommet her i min butik – det er direkte ulækkert faktisk, siger hun til formiddagsavisen.

Powered by Labrador CMS