Nøgne landsholdskvinder skal markedsføre VM i håndbold

Foto: Monty Knowles/DHF.
Udgivet Opdateret

I december kommer VM i kvindehåndbold til Danmark, og Dansk Håndbold Forbund har netop i den forbindelse offentliggjort en noget anderledes markedsføringskampagne, hvor flere landsholdsprofiler er blevet malet på deres nøgne kroppe.

De danske landsholdsspillere Louise Burgaard, Lotte Grigel, Anne Mette Hansen, Kristina Kristiansen og Trine Østergaard har ladet sig bodypainte som en gimmick og udgør således fem forskellige kunstværker i vidt forskellige farver samt grundsøjlen i markedsføringen af VM i Danmark.

Billederne viser på samme tid kvindehåndboldens kraftfulde og feminine sider, og håndbold-elementerne har også fået en central plads i kampagnen, som i de kommende måneder vil blive foldet helt ud, skriver Dansk Håndbold Forbund i en pressemeddelelse.

»Det var mega sjovt og anderledes. Det er slet ikke noget, man har set før, og jeg synes, resultatet er blevet vildt godt. Nu håber jeg bare, folk vil tage positivt imod billederne,« siger venstrebacken Anne Mette Hansen om kampagnen, der også har vakt begejstring hos DHF’s formand Per Bertelsen.

»Vi glæder os til at præsentere kampagnen og overraske, begejstre og medrive den danske håndboldfamilie, så vi med et anderledes afsæt kan glæde os til en fantastisk folkefest og et succesfuldt mesterskab på hjemmebane ved VM 2015 i december,« lyder det forventningsfuldt fra Per Bertelsen.

VM i håndbold spilles fra 5.-20. december.

Danmark spiller alle kampe i Jyske Bank Boxen i Herning.

Powered by Labrador CMS