Nu tager de konsekvensen

Fremover vil der gælde nye regler, når du skal besøge Tivoli i forbindelse med større arrangementer

Udgivet Opdateret

Efter flere uroligheder til Fredagsrock i Tivoli har man valgt at indføre nye regler i forbindelse med større arrangementer. 

Det oplyser Tivoli i en pressemeddelelse.

Pladsreservation kræves

Helt konkret kræver Tivoli nu, at man har bestilt billet på forhånd, når man eksempelvis skal ind og høre Fredagsrock. 

- Vi elsker glade gæster i Tivoli, og vi elsker at afvikle koncerter, som giver os stærke fælles oplevelser på tværs af generationer, udtaler Administrerende direktør i Tivoli, Susanne Mørch Koch, og tilføjer:

- Men hvis alle fortsat skal have gode Tivoli-oplevelser, er det nødvendigt at ændre i kapaciteten for nogle af de større begivenheder, og det er nødvendigt for Tivoli at kunne håndhæve det. 

Tivoli kræver nu, at man bestiller billet, hvis man eksempelvis vil ind og se Fredagsrock.
Tivoli kræver nu, at man bestiller billet, hvis man eksempelvis vil ind og se Fredagsrock.

Forsøgte at forcere hegnet

Det nye tiltag sker som en konsekvens af sidste uges Fredagsrock, hvor Andreas Odbjerg og ArtigeArdit gæstede Tivoli. 

Her valgte Tivoli på forhånd at begrænse, hvor mange mennesker der kunne komme ind til koncerten. De lukkede derfor portene, da det maksimale deltagerantal var nået. 

Det faldt dog ikke i god jord hos alle, som stod i lange køer for at komme ind til arrangementet, og flere forsøgte at forcere hegnet, oplyser Tivoli. 

Det skal dog være slut nu med det nye tiltag. 

Løsning i denne uge

Allerede i denne uge vil Tivoli præsentere det nye tiltag. 

Det vil blive et billetsystem, hvor man på forhånd skal gå ind på hjemmesiden Billetlugen.dk og booke en entrebillet, som også gælder over en pladsreservation. 

Pladsreservationen vil være gratis for alle, men alle dem som ikke har Tivolikort skal altid købe en entrebillet, hvor der medfølger en pladsreservation, lyder udmeldingen fra Tivoli. 

DETTE ER VÆRD AT VIDE:

Tivoli.dk åbner for booking af pladsreservation for Tivolikortholdere onsdag d.27. april kl. 11 til Fredagsrock med Aqua. Øvrige gæster kan reservere fra kl. 12.

Reservation er nødvendig for alle gæster, men først nødvendig efter kl. 16:00 og hvis man har en bekræftet reservation til restaurant eller Tivolis Sale er pladsreservation ikke nødvendig.

Angiv når du bestiller i hvilket tidsinterval du vil ankomme. Pladsreservation kan kun bookes på Tivoli.dk.

Tivoli justerer kapaciteten fra gang til gang, hvorfor vi kan komme til at melde udsolgt, så hold øje med Tivolis sociale medier.

Husk altid at tage et screenshot af reservation og billet før besøg i Tivoli.

Kilde: Tivoli.dk
Powered by Labrador CMS