Ny reportageserie: ”Dem der passer på os om natten”

Stine Bolther og hendes kamera er taget i hælene på nogle af de mennesker, der gør en forskel i nattelivet. Foto: SBS.
Udgivet Opdateret

I Kanal 5’s spritnye reportageserie ”Dem der passer på os om natten” tager kriminalreporter Stine Bolther med politiet, akutlæger, brandvæsen og ambulance-teams på arbejde om natten.

Stine Bolther og hendes kamera er taget i hælene på nogle af de mennesker, der gør en forskel i nattelivet.

Sammen med kameraholdet møder hun blandt andre de erfarne politifolk fra forskellige specialgrupper som indbrudsgruppen og hundepatruljen, og dygtige akutlægers ofte hektiske og dramatiske arbejdsnat. Seerne kommer med og ser, når de gør deres yderste for at hjælpe helt almindelige danskere og dermed sørger for, at vi kan sove trygt, få hjælp og færdes sikkert om natten.

Det er ikke kun i København, at borgere har brug for hjælp. I ”Dem der passer på os om natten” tager Kanal 5 seerne med rundt i hele Danmark.

Vi er blandt andet med en særlig tyverienhed på arbejde i Jylland, og vi er på nattevagt på Akutmodtagelsen på Slagelse Sygehus. Stine Bolther har tilbragt mange nætter sammen med tv-holdet for at færdiggøre den helt nye reportageserie:

– Jeg glæder mig helt vildt til at vise seerne den virkelighed, som jeg oplever, når jeg er på arbejde i forbindelse med ”Dem der passer på os om natten”. Det er dem, der kommer, når man mest af alt har brug for hjælp. Jeg havde i forvejen meget stor respekt for dem og den respekt er kun vokset sig større, efter jeg har været med dem på arbejde om natten de sidste mange måneder, siger Stine Bolther.

Se premieren på ”Dem der passer på os om natten” onsdag den 27. august klokken 20 på Kanal 5.

Powered by Labrador CMS