Nye oplysninger: 15-årig pige løj om børnelokker

En efterlysning af en rød bil bredte sig som ringe i vandet, da vi blandt andet her på Newsbreak.dk efter ønske fra politiet efterlyste denne. Føreren skulle have forsøgt at trække 15-årig pige ind i bilen, men historien var løgn.

Syd- og Sønderjyllands Politi søgte vidner, efter at en mand i en rød bil onsdag eftermiddag prøvede at tvinge en 15-årig pige ind i sin bil ved Skærbæk. Men det var løgn. Foto: Google Maps.
Udgivet Opdateret

En 15-årig pige anmeldte, at hun havde været ude for en grim oplevelse ved Skærbæk i Sønderjylland, da hun ved 15-tiden var på vej hjem onsdag den 1. juni.

– Hun kommer gående fra Skærbæk ad Rømøvej i retning mod Astrupvej, da en mand i en rød bil kører op på siden af hende og tilbyder at tage hende med, fortalte vagtchef Erik Lindholdt fra Syd- og Sønderjyllands Politi dengang.

Her stopper det sandfærdige i pigens historie da også. For angiveligt skulle manden efterfølgende have forsøgt at trække hende ind i sin røde sportsvogn. Med bål og brand blev manden og bilen efterlyst af politiet, der gerne ville have fat i vedkommende.

Torsdag oplyser politikredsen nu, at der altså ikke var hold i forklaringen om, at pigen blev forsøgt trukket ind i bilen.

Syd- og Sønderjyllands Politi har lavet en omfattende efterforskning af blandt andet gerningsstedet og afhøring af mulige vidner.

Nu har pigen så fortalt politiet, at det anmeldte ikke har fundet sted.

Den falske anmeldelse bunder i personlige forhold, og derfor ønsker politiet ikke at kommentere sagen yderligere.

Powered by Labrador CMS