Obama jokede med prins

USAs præsident Barack Obama (th.) og den engelske prins Harry morede sig i hinandens selskab. Foto: Carlos Barria/Scanpix
Udgivet Opdateret

Prins Harry mødtes med præsident Barack Obama til et møde om “Invictus-legene” for sårede krigsveteraner.

Prins Harry var på besøg i Det Hvide Hus, hvor han mødtes med den amerikanske præsident Barack Obama, der var i et spøgefuldt lune og lavede sjov med prinsens tætte samarbejde med hans kone Michelle Obama.

– Det er en stor fornøjelse at byde velkommen til hans kongelige højhed prins Harry. Jeg har haft mulighed for at tilbringe tid sammen med mange af hans familiemedlemmer, men det her er vores første chance for at tale sammen direkte. Han har lært Michelle meget nært at kende, jokede præsidenten foran de fremmødte pressefolk ifølge US Weekly.

Tidligere på dagen var prins Harry tilskuer til en kamp i kørestolsbasket sammen med den amerikanske førstedame, og her lavede hun sjov med, at prinsen har en høj stjerne hos det modsatte køn.

– Lad nu ikke som om, at I ikke har lagt mærke til, at prins Harry er her, sagde hun henvendt til de kvindelige tilskuere ifølge BBC.

Prins Harry er i øjeblikket i USA i forbindelse med “Invictus-legene”, der er en sportsbegivenhed for sårede krigsveteraner arrangeret af Invictus Games Foundation, som prinsen er præsident for. Og Harry var med på den uformelle tone, da han med et glimt i øjet sagde, at de havde stjålet idéen fra de amerikanske Warrior Games, der også afholdes for krigsveteraner.

– Vi havde det virkelig sjovt med at designe Invictus-legene ved at stjæle jeres Warrior Games og gøre dem internationale og gøre dem bedre, og nu giver vi dem tilbage til jer, fortalte prinsen, der selv har været udsendt til Afghanistan to gange.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS