På jagt efter mystisk hætteklædt mand: Hvad lavede han med prinsessen?

De to blev set i samme bil - han forsøgte at dække sit ansigt med hætten.

Udgivet Opdateret

Det kommer næppe som en overraskelse, at fotografer godt kan lide at få et billede i kassen af de kendte og kongelige.

En har været hurtigt til at knipse et par billeder af en prinsesse – ved siden af hende en mystisk mand. Hans identitet var pressen meget interesseret i. Så meget, at nedenstående medierbad personer, der kendte manden, til at maile hans navn.

Historien er at læse i Daily Mail 26. februar.

Prinsessen og den mystiske mørke mand, der var iklædt en hættetrøje, blev angiveligt spottet i Los Angeles efter at have spist på restaurant Madeo, der er kendt for at lægge bestik til USAs kendteste.

Ifølge Daily Mail så prinsessen både glad og afslappet ud, da de to forlod restauranten – hendes ven skyndte sig derimod at tage hætten over hovedet.

Du kan se billederne af prinsessen og den mystiske mand forlade restauranten HER.

Det lader til, at den jagten har båret frugt. I hvert fald skriver flere medier, heriblandt Over 60, at det drejer sig om fitness-guruen James Williams.

Om der er amoriner i luften mellem de to, vides dog ikke.

Prinsesse Beatrice, for det er hende, det hele handler om, har startet sin egen konsulentvirksomhed i New York, men ses ifølge Daily Mail ofte i Los Angeles.

Hun er det ældste barn af prins Andrew og Sarah, hertug og hertuginde af York og altså på den måde dronning Elizabeths barnebarn.

Ifølge Wikipedia er hun på den måde den sjette i arverækkefølgen til Englands trone – og den første kvinde.

Powered by Labrador CMS