Pas på: Fødevarestyrelsen advarer mod denne færdigret fra Tulip

I en pressemeddelelse fra Fødevarestyrelsen trækker Tulip en af deres færdigretter tilbage – man kan få allergiske reaktioner af at spise den
Det drejer sig om:
Boller i Karry, 700g fejlmærket som Gule Ærter, 900g
Mærke: Steff Houlberg
Mindst holdbar til: 05.03.2015
Produktionsdato: 29.01.2015
Varen er solgt i dagligvarebutikker i hele landet
Boller i Karry har ved en fejl fået etiket som Gule Ærter og det fremgår derfor ikke at produktet indeholder æg, gluten (hvedemel), mælk, selleri og sennep, der er allergener.
Personer, der ikke tåler æg, gluten (hvedemel), mælk, selleri eller sennep, kan få allergiske reaktioner, hvis de indtager produktet.
Fødevarestyrelsen råder forbrugerne til at kassere produktet, eller levere det tilbage, hvor det er købt.
Virksomheden Tulip Food Company A/S tilbagekalder i en pressemeddelelse fra Fødfevarestyrelsen boller i karry/gule ærter, hvor allergener er udeklarerede grundet en mærkningsfejl.