Pengene vælter ind til såret betjent

En indsamling til den sårede betjent fra Christiania-skyderiet og hans gravide kæreste er gået over forventning.

En indsamling til den sårede betjent fra skyderiet på Christiania er gået over al forventning.(Foto: Mathias Øgendal/Scanpix 2016). (Foto: /Scanpix 2016)
Udgivet Opdateret

En indsamling til den betjent, som onsdag i sidste uge blev ramt af skud i hovedet på Christiania, er gået over al forventning. Indsamlerne er blevet enige om ikke at gøre meget mere ved den fra nu af. Nu handler det om at få udbetalt penge til betjentens højgravide kæreste. Det skriver Jyllands-Posten

Iværksætteren Martin Thorborg har været med til at organisere indsamlingen, og han er glad for den store interesse.

– Opbakningen har været enorm. Beløbet er så pænt nu, at vi har besluttet ikke for alvor at gøre mere ud af det, siger han til Jyllands-Posten.

– Nu gælder det om at finde ud af, hvordan vi kan hjælpe familien nu og her. Vi har fået en melding fra Skat om, at det godt kan lade sig gøre at udbetale nogle penge meget snart. Det er vi glade for, siger Martin Thorborg.

Derfor er indsamlerne er i gang med at få udbetalt penge til betjentens kæreste.

På Martin Thorborgs åbne Facebook-profil har han lagt følgende opslag op:

Jeg har virkelig brug for din hjælp!
Som du måske ved, er jeg gift med en politibetjent og som du måske også ved, er en af hendes kolleger blevet skudt i hovedet på Christiania. Han er meget hårdt såret og vil få brug for alt den hjælp til genoptræning m.m. han kan bruge, når han forhåbentligt vågner op. Dertil har han en gravid kæreste, som af gode grunde har det rigtig svært.
En af hans gode kolleger Ole, har startet en indsamling og du kan bidrag på Mobile Pay: 91 41 39 91
Hjælp med det du kan undvære, om det så er 2 kr. og del meget gerne med dine venner.
Af hjertet tak!
Og del endelig din donation her, det inspirerer ofte andre til også at komme til lommerne.

På profilen kan man se, hvordan mennesker fra nær og fjerne har doneret beløb af forskellig størrelse til den sårede betjent og hans gravide kæreste. I skrivende stund knap 900 indlæg omkring indsamlingen, og profilens ejer har svaret hver enkelt med en tak.

Stadig i kritisk tilstand

Betjentens tilstand er stadig kritisk. Det oplyser Københavns Politi til Jyllands-Posten fredag morgen. En anden betjent, som under skudepisoden på Christiania blev skudt i låret, blev udskrevet fra hospitalet i tirsdags.

Den formodede bagmand bag de sårende skud blev senere skudt af politiet – herefter afgik han ved døden.

Betjentens familie ønsker ikke, at offentligheden kender det indsamlede beløb, og derfor vil Martin Thorborg ikke komme ind på, præcis hvor godt indsamlingen er gået, oplyser han til Jyllands-Posten.

Det har ikke været muligt for Newsbreak.dk at få yderligere kommentarer fra Martin Thorborg.

Powered by Labrador CMS