Politichef frygter for mor og hendes otte måneder gamle datter: “De er i fare”

Politiet tror, at moren og hendes datter er blevet kidnappet. Nu har politiet udsendt en efterlysning af den lille pige.

34-årige Kier Johnson er forsvundet sammen med hendes otte måneder gamle datter Chloe.Foto: Virginia Amber Alert
Foto: Virginia Amber Alert

Udgivet Opdateret

Politiet i Virginia leder lige nu efter en mor og hendes baby, som de tror er blevet kidnappet. Efter at have været væk i mere end to uger, har politiet nu udsendt en presserende efterlysning af den lille pige. Ifølge den lokale politichef er det kun blevet gjort, fordi politiet frygter for moren og hendes datters sikkerhed. Det skriver CBS News.

34-årige Keir Johnson og hendes otte måneder gamle datter Chloe blev sidst set30. april i deres hjem i Virginia. Moren havde taget fri fra arbejde for at holde ferie. Hun havde planlagt at blive i lokalområdet og ville blandt andet besøge en strand i nærheden med sin lille datter. Siden har ingen set dem.

Udsender alvorlig eftersøgning

Moren ringer eller skriver normalt til sin familie flere gange dagligt, men ingen har hørt fra hende, siden hun tog på ferie. Mor og datter blev meldt savnet 1. maj. Torsdag udsendte politiet en efterlysning på Chloe. De såkaldte “Amber Alerts” bliver kun brugt ved alvorlige tilfælde, hvor børn er blevet kidnappet.

I starten mente man ellers ikke, at der lå en forbrydelse bag mor og datters forsvinden. Fredag holdt politiet en pressekonference, hvor politichef Terry Sult ikke ville fortælle, præcis hvad der har fået politiet til skifte mening. Til gengæld fortalte han, at Johnson aldrig er stukket af før, og at det ikke lignede hende ikke at være i kontakt med familien.

– Helt fra starten har vi været meget bekymret for moren og hendes datter, understregede Sult fredag og fortsatte:

– Kier Johnson er en meget ansvarsbevidst ung kvinde, der arbejder og har tætte relationer til sin familie.

“De er i fare”

Sult ville ikke svare på, om politiet har nogle mistænkte. Politiet har nemlig ikke nok beviser til at afsløre en mistænkt. Da Sult blev spurgt af en journalist, om politiet havde afhørt den lille piges far, svarede han, at politiet har snakket med barnets far under hele efterforskningen, præcis ligesom de har gjort med andre familiemedlemmer.

Både Johnsons mor og bedstemor var med til pressekonferencen, hvor de bad medlemmer af offentligheden om at træde frem, hvis de havde nogen som helst form for information, der kunne hjælpe eftersøgningen.

Sult sagde også, at politiet tror, både mor og datter er i fare.

– Vi ville ikke havde udsendt en Ambert Alert, hvis vi ikke troede, de var i fare, afsluttede Sult.

Powered by Labrador CMS