Politiet roser tre kro-gæster: De frelste en kvinde

De hurtige krogæster satte en stopper for et gement tyveri.

Fra kroen blev det synligt for de tre mænd, at der var noget helt galt. Genrefoto: Scanpix.
Udgivet Opdateret

Tre mænd får stor ros af Nordsjællands Politi, efter at de søndag eftermiddag satte en stopper for et gement tricktyveri med hurtig og effektiv handling. Det er ikke altid lige let at undgå tricktyveri, og i denne historie (som Nordsjællands Politi har delt på kredsens Facebookside) var en  dame da også ved at blive endnu et offer for denne gemene form for kriminalitet.

De tre mænd sad på en kro i Nærum, og udenfor kunne den ene af de tre se to mænd, der angiveligt hjalp en kvinde med at håndtere nogle indkøbsposer. Krogæsten kunne dog også se, at mændene fik listet noget ud af kvindens lomme, uden at hun opdagede det.

Krogæsten tog affære

Det fik manden til at storme ud af døren for at komme kvinden til hjælp, hvilket fik den ene af de to “hjælpsomme” mænd til at stikke halen mellem benene. Den anden ville nok også gerne være sluppet væk, men da var der kommet flere til fra kroen, og de holdt  den anden tricktyv tilbage.

Politiet blev tilkaldt, kvindens bank kontaktet og kortet spærret. Det var godt, for det var hendes betalingskort, der var forsvundet fra lommen. Forinden havde de to mænd, ifølge politiet, afluret kvindens pinkode, så de var mere eller mindre klar til at lænse hendes konto, hvis ikke det var for de tre helte fra den lokale kro.

Den ene af de to mænd blev stillet for en dommer mandag. Han fik tre måneders fængsel og blev i øvrigt udvist af Danmark i seks år.

Powered by Labrador CMS