Præst erkender samleje med 13-årig pige – men nægter forhold til 12-årig dreng

Manden blev anholdt 22. juni. Han er sigtet for seksuelle overgreb mod flere børn fra lokalområdet.

En nu forhenværende præst fra Tømmerup Kirke har ved retten erkendt at have haft samleje med en 13-årig pige. Foto: Google Street View.
Udgivet Opdateret

Newsbreak.dk har tidligere skrevet om en sag fra Kalundborg, hvor en 46-årig mandlig præst fra Tømmerup Kirke er sigtet for seksuelle overgreb mod flere børn fra lokalområdet. Manden blev varetægtsfængslet 23. juni, og retssagen mod ham er nu begyndt.

Ifølge TV Øst har manden erkendt, at han har haft samleje samt anden kønslig omgang med en 13-årig pige. Manden har samtidig nægtet sig skyldig i analt samleje med en 13-årig dreng. Derudover har manden tidligere delvist kendt sig skyldig i et have haft et seksuelt forhold til en 12-årig dreng.

Den oprindelige sigtelse i sagen lød netop på et forhold til en 12-årig dreng.

Foregik i mandens hjem

Overgrebene skal være sket på mandens bopæl i Kalundborg Kommune. Det har Nordvestnyt, der har fået aktindsigt i de oprindelige sigtelser mod den 46-årige tidligere oplyst.

Manden er sigtet for både at have opfordret til og fået gennemført forskellige seksuelle seancer med brug af tilbehør som isterninger, flødeskum, Nutella og glidecreme, skrev sn.dk 16. juli.

Den 46-årige har også været sigtet for at tilbyde betaling for seksuelle ydelser og for at have opfordret en dreng til at sende nøgenbilleder til manden.

Ifølge TV Øst har manden sagt sin stilling som præst i Tømmerup op. Anklageren i sagen har begæret manden mentalundersøgt.

Powered by Labrador CMS