Prinsesse Diana tog med Queen-idol på bøssebar

Prinsesse Diana. Foto: Scanpix (Arkivfoto)
Udgivet Opdateret

I en ny autobiografi tænker komikeren Cleo Rocos tilbage på en aften i byen med blandt andre prinsesse Diana og Freddie Mercury.

Militærjakke, læderhat og bøssebar.

Det er ikke, hvad man normalvis forbinder den folkekære prinsesse Diana med. Men selv prinsesser kan have brug for at træde ud af de fine kjoler, lade kronen blive derhjemme og tage en aften i byen.

Og det var præcis, hvad den berømte prinsesse gjorde en aften, hvor hun var til privatfest i selskab med ingen ringere end Queen-forsangeren Freddie Mercury og de to komikere Kenny Everett og Cleo Rocos. Det skriver Pink News.

Både Diana, Freddie Mercury og Kenny Everett er siden gået bort, men Cleo Rocos lever stadig og husker i sin nye autobiografi tilbage på den festlige aften med prinsessen og pop-kongen.

Her fik de fire venner ideen til at besøge en af Londons mest kendte bøssebarer, Vauxhall Tavern, hvor prinsessen skulle komme udklædt. Hun fik en mørk militærjakke på og brugte en læderhat til at skjule sit hår. Til sidst fik prinsessen store, sorte solbriller på, så hun kunne snige sig forbi de store folkemængder på baren uden at blive genkendt.

– Vi besluttede os for, at når hun var gemt i det halvmørke rum, kunne hun – som det mest berømte ikon i verden – måske gå for at være en excentrisk klædt homoseksuel mandlig model, skriver Rocos i bogen.

Og deres plan lykkedes. Ingen genkendte prinsessen, der efter aftenen i byen blev kørt hjem til Kensington Palace.

Diana var i de tidlige 1990’ere protektor for The National AIDS Trust, indtil hun på tragisk vis døde i en bilulykke i 1997.

Freddie Mercury døde af AIDS-relaterede sygdomme i 1991. Fire år senere døde komikeren Kenny Everett.

/ritzau/FOKUS

Powered by Labrador CMS