Sådan undgår du vinterens mange sygedage

Når vintermånederne indtræffer, er risikoen for at blive nedlagt af snue stor.

Det kan faktisk være meget nemt at undgå forkølelse eller andre sygdomme i de kolde vintermåneder på arbejdspladsen. KLIK VIDERE OG SE HVORDAN. Foto: Scanpix
Det kan faktisk være meget nemt at undgå forkølelse eller andre sygdomme i de kolde vintermåneder på arbejdspladsen. KLIK VIDERE OG SE HVORDAN. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

I løbet af december er din arbejdsplads måske blevet mere affolket. Vintermånederne er højsæson for snue, men der findes heldigvis metoder, der kan sikre, at du ikke bliver nedlagt af sygdom på arbejdspladsen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Morsing PR.

Artiklen fortsætter efter videoen

Nemt at undgå

De kolde måneder har en indvirkning på din sundhed. Flere mærker formentlig, at næsen løber lidt oftere, mens der måske er nogen, hvis næse er helt tilstoppet.

Faktisk er det nemt at undgå at må forlade jobbet med en slem forkølelse.

– For mange hænger de kolde måneder ofte sammen med en omgang forkølelse. Det er en skam, for det er i virkeligheden muligt at minimere risikoen for smitte eller måske helt at undgå sygdom, hvis man tænker sig om og følger nogle simple forholdsregler, siger Maria Brix Balle, der er biolog i hygiejnevirksomheden Initial.

Reducer smittefare

På arbejdspladsen kan det være fornuftigt at tage sig nogle forholdsregler, så faren for smitte af forkølelse mindskes.

Det kan være små ting, der skal gøres, men i sidste ende kan det få et stort udbytte. Nemlig at færre medarbejdere er syge, lyder det fra biologen.

I galleriet ovenfor kan du læse om, hvordan du sørger for ikke at blive smittet på arbejdspladsen.

Powered by Labrador CMS