Salmonella i hakket oksekød – har du spist det?

Hakket oksekød med salmonella-bakterier er solgt til en række spisesteder – holdbarhedsdatoen er overskredet. Foto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Tjek lige efter en ekstra gang, hvis du for nylig har fået hakket oksekød. Måske har det været inficeret med salmonella.

Fødevarestyrelsen oplyser mandag aften, at et helt parti hakket oksekød trækkes tilbage, fordi der er fundet salmonella-bakterier i det.

Problemet er bare, at kødet allerede har overskredet sidste salgsdato.

Det gjorde det allerede torsdag den 8. oktober.

Det solgte kød er mærket således:
Hakket oksekød, max. 12% fedt
Fremstillet 07-10-2015
Anvendes inden 08-10-2015
Identitetsnummer 4729

Tjek i fryseren

Salmonella-bakterier kan give voldsom opkast, diarré og andre lidelser som feber. Har du oksekød liggende i fryseren, så er det måske en god idé at tjekke efter, om der er tale om salmonella-kødet.

Det er solgt fra Dagrofa i Aalborg til følgende restauranter:

Restauranter og butikker der har købt hakket oksekød med salmonella.

Powered by Labrador CMS