Sendt hjem fra Robinson på røv og albuer

Det var en nærmest åndeløst spændende afslutning i mandagens Robinson-episode, hvor der stod 4-4 mellem Marlene og Nicolai inden den sidste stemme blev trukket op.

Ø-rådet mandag aften blev sidste udkald for Nicolai, der ses øverst til venstre. Næste mandag er der bare syv deltagere tilbage i årets udgave af Robinson-ekspeditionen. Foto: TV3
Udgivet Opdateret

– Jeg er nok mest af alt bitter og ærgerlig over, at jeg træffer nogle forkerte valg. Jeg var ikke god nok i dag.

Ordene er 18-årige Nicolai’s – og de kom få sekunder efter, at Robinson-vært Jacob Kjeldbjerg trak den sidste stemme op fra urnen.

En stemme, hvorpå der netop stod Nicolai – og som altså sendte fynboen hjem til Danmark.

Lavede forkerte prioriteringer

Det var ellers uhyre spændende i aftenens ø-råd, idet både Marlene og Nicolai stod med fire stemmer inden den sidste seddel blev læst op.

Ifølge Nicolai selv – der altså endte med at høste fem stemmer i “valgkampen” – prioriterede han skidt, da han fik ekstra mad udleveret. Det blev et bittert Robinson-farvel.

– Jeg var ikke god nok i dag, så havde jeg vundet. Og jeg var ikke god nok i går, så havde jeg også vundet, forklarede Nicolai, da udvisningen var en realitet.

Sikke’ noget bullshit

– Jeg har vist én herinde tillid, og så har han pisset mig op og ned ad ryggen. Og det er Flemming. Så sikker er jeg sgu i min sag, og så må han sige, hvis jeg tager fejl, fortalte Nicolai efter ø-rådet.

Flemming gav mere eller mindre Nicolai ret i beskyldningerne.

– Helt ærligt, så har jeg manglet en lille smule ydmyghed fra hans side. Alt det mad, som Nicolai har fået, det har simpelthen gjort udfaldet, understregede Flemming.

Hvilket fik Nicolai til at råbe: – Hvad fuck er det her for noget bullshit?

Marlene orker det ikke

Marlene høstede til gengæld frugterne i forhold til at have begravet hele to stridsøkser i mandagens udsendelse.

– Jeg har gjort det med Bjørn og med Flemming. Det er spild af tid i den her ekspedition (at være uvenner, red.), og jeg orker det ikke mere, forklarede Malene, som altså med det yderste af neglene hænger med i den fortsatte Robinson-dyst.

Der er nu syv deltagere tilbage i årets udgave – som i øvrigt er den 19. årgang.

Powered by Labrador CMS