Sikker Esbjerg-sejr over OB

EfB – OB mandag aften: I midten af glade Esbjerg spillere en meget glad Nicki Bille som netop har scoret. Kampen endte 4-2.

Esbjerg fB har siden man 10. august fyrede Niels Frederiksen ledt med lys og lygte efter en ny cheftræner.

Men hvorfor fastansætter den vestjyske Superliga-klub ikke bare vikar-duoen Michael Pedersen og Lars Sørensen?

Med sejren på 4-2 over OB er de efter Esbjergs vaklende sæsonstart ubesejret i jobbet og har med otte point i fire kampe fået rettet skuden op.

Allerede efter 59 sekunders spil lå bolden i OB-målets netmasker, da Robin Soeder fra udkanten af straffesparksfeltet kanonerede bolden i mål.

Så var festen sat i gang, og den fortsatte med Esbjerg-scoringer af Nicki Bille Nielsen, Victor Pálsson og Kevin Mensah inden Kenneth Zohore umiddelbart før pausen reducerede til 1-4.

I anden halvleg lykkedes det for OB at få skabt spænding om resultatet, da Mohamed El Makrini reducerede til 2-4, og hvor såvel Kenneth Zohore som Mathias Greve havde kvalificerede afslutningsforsøg.

Men til flertallet af de 5.329 tilskueres store tilfredshed spillede Esbjerg-mandskabet sæsonens blot anden sejr i hus.