Skoleelever måtte flygte ud af brændende bus

Måske kommer det til at koste eleverne en skiferie.

En flok elever måtte flygte ud af en brændende bus. Nu skal skiferien måske aflyses. ARKIVFOTO: Jeppe Michael Jensen/Scanpix.
Udgivet Opdateret

En større flok af de ældre elever fra en ungdomsskole i Assens på Fyn fik en noget anderledes start på en skiferie.

Og ikke af den helt behagelige slags: Deres bus brød i brand på vej til Stöten i Sverige.

Det skriver Ekstra Bladet.

Branden udbrød pludseligt under kørslen.

– Mikkel siger i telefonen, at der pludselig er en af lærerne der råber ned gennem bussen: ‘Bussen brænder, I skal ud nu’, så en del af eleverne havde ikke fået deres håndbagage med ud af bussen, fordi det skulle gå så stærkt, fortæller Heidi West Pedersen, mor til Mikkel, der er med på turen.

Årsag er ukendt

Hvad der har ført til branden er uvist, sikkert er det dog, at bussen er totalt udbrændt. Det bekræfter svensk politi over for Ekstra Bladet.

– Af ukendte årsager er bussen begyndt at brænde. Det begyndte at brænde under bussen. Man har rømmet bussen. Og bussen er siden blevet bortbjærget. Den er helt udbrændt. Siden er der bestilt busser, så eleverne er blevet kørt væk fra motorvejen E6, siger Sanne Lagerkvist fra Polisen i Region Väst, til bladet.

Ingen kom til skade ved branden.

 

Eleverne er ifølge politiet foreløbig blevet kørt til Falkenberg, hvor de er blevet indlogeret på et hotel. Om turen bliver afbrudt og eleverne returnerer, er endnu ikke bestemt.

Powered by Labrador CMS