Sur smiley og bøde til beskidt Starbucks

Starbucks i Storcenter Nord i Aarhus har fået en sur smiley og en bøde på 5000 kroner på grund af dårlig rengøring. Foto: Starbucks/Presse
Udgivet Opdateret

Da Fødevarestyrelsen kom på genbesøg hos Starbucks i Storcenter Nord, var der stadig beskidt. Nu får kaffeshoppen en sur smiley og en bøde på 5000 kroner

Da Fødevarestyrelsen var på ekstra besøg hos Starbucks i Storcenter nord i Aarhus, var det tydeligt, at forretningen ikke havde lært af sidste besøg. Det fremgår af Fødevarestyrelsens kontrolrapport fra den 6. juli.

Fødevarestyrelsen kunne konstatere, at der ikke var sket forbedringer med rengøringen. Opvaskemaskinen var fortsat ikke tilstrækkeligt rengjort, der var mørke aflejringer langs kanterne på lågen. Desuden var gulvet ved salgsdisken ikke rent – der var gammelt snavs fra flydende fødevarer. Dette var også tilfældet langs de to køleenheder med mælkeprodukter.

Under besøget kunne personalet godt se, at der ikke var rent og begyndte med det samme at gøre opvaskemaskinen ren.

Samtidig oplyste virksomheden, at der var bestilt nye måtter ved mælkekanderne, fordi de nuværende var for svære at holde rene.

“Vi kan kun beklage”

Hos Dansk Supermarked, som står bag Starbucks i Danmark, beklager man forholdene i Storcenter Nord. Kommunikations-konsulent Martin Møller Strand fortæller til Newsbreak.dk:

– Resultaterne af begge kontrolrapporterne er helt uacceptable for os. Vi har generelt en meget høj rengøringsstandard i vores Starbucks-kaffebarer – flere har endda elitestatus – hvilket bekræfter os i, at vores sædvanlige rengøringsprocedurer lever op til vores strikse krav. I Storcenter Nord er der desværre gået noget galt, og det er vi rigtig ærgerlige over. Det kan vi kun beklage.

Martin Møller Strand forsikrer også, at næste gang Fødevarestyrelsen kigger forbi, vil der være helt andre boller på suppen:

– Der er siden den opfølgende kontrol blevet grundigt rengjort i dybden i den pågældende kaffebar, ligesom vi har indført ekstra ugentlig rengøring af de svært tilgængelige steder. Derfor forventer vi også, at Fødevarestyrelsen ved deres næste kontrolbesøg vil tildele kaffebaren en mindst lige så glad smiley, som vi har i de andre Starbucks, vi driver. Mindre stiller vi os ikke tilfredse med.

Powered by Labrador CMS