Tjek kuponen: Syv danske millionærer

Lørdag bød på masser af solskin, men også spredte millionbyger over det meste af lande

Udgivet Opdateret

Har du spillet Lotto det seneste stykke tid, så skal nu nok kigge efter på din kupon. 

Der er nemlig en sandsynlighed for, at du er en af de danskere som i løbet af ugen har vundet en stor gevinst. 

Sådan skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Syv ramte rigtigt

Ved lørdagens trækning i Lotto var der ingen, der ramte de syv rigtige og førstepræmien, men der var stadig syv danskere, der alligevel ramte plet: De vandt alle 1.000.000 kroner takket være de to ekstratrækninger Millionærchancen og Super Millionærchancen.

Tre af de syv vindere har spillet med via PLUS abonnement, så de får inden længe pengene direkte ind på kontoen, men fire af de nye millionærer har købt deres kuponer i butikker og kiosker, så de skal lige huske selv at tjekke kuponen. 

Vandt først 70 kroner

Den første vinder af Super Millionærchancen har spillet 10 rækker med Joker hos Dagli’Brugsen i Græse Bakkeby ved Frederikssund på Sjælland.

Kunden har desuden vundet 70 kr. for 4 rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.070 kroner.

To havde 10 rækker

Den næste millionær har spillet 10 rækker uden Joker i Meny i Rønde på Djursland. Her var der ingen yderligere gevinst, så kunden modtager 1.000.000 kroner. 

Den tredje millionær har spillet 10 rækker med Joker på en kupon, der er købt i Bilka i Odense. Heller ikke her var der yderligere gevinst, så kunden modtager 1.000.000 kroner..

En sydjyde

Den fjerde millionær har spillet 15 rækker med Joker hos OK Plus i Middelfart. Ingen yderligere gevinst, så den samlede gevinst er 1.000.000 kroner.

Den femte og sidste vinder af Super Millionærchancen har spillet med via sit PLUS abonnement. Vedkommende kommer fra det sydlige Jylland og kan glæde sig over, at der udover millionen også var fire rækker med fire rigtige, så den samlede gevinst lyder på 1.000.280 kroner.

Powered by Labrador CMS