Tjener bortvist på grund af ét meget forkert ord

En tjener på en hip London-bar er blevet bortvist, efter det er kommet frem, at han på en regning til en kunde skrev et fy-ord.

Udgivet Opdateret

En tjener på den ret så hippe London-bar Happenstance er blevet bortvist, fordi han på en regning til en kunde skrev et beskidt ord, som på ingen måde er velset. Det skriver engelske Daily Mail.

Den kvindelige kunde, hvis hudfarve er mørk, var offer for, at tjeneren skrev det lidet flatterende “no ice nigga” på hendes kvittering. Oversat: “Ingen is nigger”. Da en – angiveligt – ven til kunden lagde et billede af kvitteringen på Twitter, spredte der sig hurtigt en steppebrand og lynchstemning mod baren, der ligger tæt på Sct. Pauls Cathedral.

Se opslaget her (ikke det originale, men samme billede):

 

Det har nu fået ejerne bag Happenstance til, formentlig med røde ører, at bortvise tjeneren. Det skriver baren selv på sin Twitter-profil.

I et uddybende svar, skriver ejerne Drake and Morris, at hans handling på ingen tænkelig måde er forenelig med forretningsmodellen, og at det skete er utilgiveligt.

“Vi er forfærdede over den uacceptable opførsel fra en af vores tjenere. Han er blevet suspenderet, indtil en fuld disciplinær undersøgelse er fundet sted. Vi har kontaktet to medlemmer af den gruppe, der var på The Happenstance og har undskyldt episoden.. Drake & Morgan diskriminerer ikke på baggrund af race, alder, nationalitet, religion, seksuel orientering, handicap eller farve. principperne om ikke-forskelsbehandling og lige muligheder gælder også for den måde, hvorpå personalet behandler kunder samt kolleger. Vi kan ikke undskylde nok og er kede af, at én persons uansvarlige adfærd kunne risikere at skade vores omdømme.”

Powered by Labrador CMS