To australiere fundet som forkullede lig i udbrændt bil

To australske mænd, der har været savnet i Mexico siden 21. november, er nu blevet fundet. Som forkullede lig i en totalt udbrændt bil i vejsiden.

I bilen blev fundet to forkullede lig, der var så forbrændt, at det har vist sig umuligt at identificere dem uden DNA. Foto: Carlos Chaidez/Scanpix
I bilen blev fundet to forkullede lig, der var så forbrændt, at det har vist sig umuligt at identificere dem uden DNA. Foto: Carlos Chaidez/Scanpix
Udgivet Opdateret

De to surfere Dean Lucas og Adam Coleman har været savnet i Mexico siden den 21. november.

Her blev de set købe et kort.

Nu er det så lykkedes at finde de to savnede mænd. Men det var et grusomt syn, der ventede de, der fandt den bil, de to australiere skulle køre Mexico tyndt i.

Forkullede lig

Bilen, som var indregistreret i Adam Colemans navn, er nu blevet identificeret som den samme bil, der – også den 21. november – blev fundet i vejsiden i Sinaloa-delen af Mexico. I bilen fandtes to forkullede lig.

Mandag bekræftede stadsadvokat i Sinaloa General Marco Antonio Higuera, at bilens stelnummer matcher en bil registreret i Canada. Registreret i Adam Colemans navn. Coleman og Lucas rejste til Mexico fra netop Canada.

Ligene, der blev fundet i bilen, var ifølge Daily Mail så forbrændt, at det var umuligt at identificere de to uden DNA-prøver.

Af samme grund er de to mænds kærester netop ankommet til Mexico i håbet om at hjælpe med DNA-sammenligningen.

Farligt område

Selv om intet er fortalt om årsagen til, at bilen var udbrændt, så spekuleres der i, at det kan være lokale kartel-medlemmers værk.

Den del af landet, hvor de to lig blev fundet, er kendt som et særdeles farligt område, hvor et lokalt kartel regerer med hård hånd.

Sinaloa huser en af Mexicos kendte karteller, der opererer under samme navn som staten. Altså Sinaloa.

I den weekend, hvor de to forsvandt var der ifølge lokale medier, hele 16 drab i netop den region af Mexico.

Powered by Labrador CMS