To lottovindere efterlyses

Danske Spil efterlyser to millionærer

To danskere går lige nu rundt uden at vide, de er millionærer. I hvert fald har de ikke henvendt sig for at kræve deres præmier. Foto: Søren Wesseltoft Juli 2007.
Udgivet Opdateret

Fredag aften blev ugens Eurojackpot-tal trukket, og selvom der ikke var nogen vinder af førstepræmiepuljen, så er der en person, der har købt sin kupon i Allerød, der var særlig heldig.

En andenpræmie var nemlig tilstrækkeligt for den heldige vinder, der fik, eller rettere får, en gevinst på hele 2.541.948 kroner.

Eftersom der ikke var nogen vindere af førstepræmiepuljen, kan man, hvis man er heldig, vinde hele 278 millioner kroner på fredag.

Danske Spil har ikke hørt fra vinderen endnu, så kig efter og se, om du har nedenstående tal på din kupon.

Vindertal: 4, 5, 17, 39, 47
Stjernetal: 3, 4

Endnu en millionær mangler

Heller ikke den nyslåede millionær efter lørdagens udtrækning har meldt sig.

Det kan være fordi, at præmien ikke er en direkte førstepræmie – der var nemlig ingen, der denne weekend løb med de seks millioner kroner, som puljen er på.

Til gengæld var der en heldig person, der har købt sin kupon i Aars, der fik 1 millioner kroner oveni sin kupongevinst på 43 kroner via Danske Spils Millionærgaranti.

Denne kupon er købt i Bladcentralen på Himmerlandsgade 104, 9600 Aars, og Danske Spil har altså heller ikke her ikke hørt fra vinderen endnu.

Med ingen vindere af 1. præmiepuljen vokser gevinsten til 11 millioner kroner på lørdag.

Der var heller ingen, der fangede Jokeren, og det betyder, at gevinsten er på 19 millioner kroner.

Vindertal: 3, 6, 7, 12, 23, 32, 35
Tillægstal: 18

Powered by Labrador CMS