Toastmaster for Margrethe

Det bliver med Nikolaj Lie Kaas som vært, når TV2 markerer dronning Margrethes 50-års jubilæum

Udgivet Opdateret

Den 14. januar var det 50 år siden, dronning Margrethe satte sig tilrette på den danske trone.

Det markerer og fejrer TV2, noget forsinket på grund af corona-pandemien, søndag den 11. september med et kæmpe jubilæumsshow i Riddersalen på Christiansborg.

Det oplyser TV2 i en pressemeddelelse.

Plads til både tårer og grin

Det fremgår også, at det bliver med Nikolaj Lie Kaas som vært.

- Han vil tage os igennem en aften, hvor der både er plads til tårer og grin, og en række store danske kunstnere kommer på scenen for at hylde vores dronning', siger Svend Rasmussen, der er TV 2-redaktør for gallashowet, i pressemeddelelsen.

Store navne på scenen

Blandt de kunstnere dronningen og publikum glæde sig til at møde i showet er store navne som blandt andet Thomas Helmig, Malte Ebert, Clara, Hjalmer, Iris Gold, The Antonelli Orchestra og Jan Gintberg.

Der vil desuden blive budt på både gamle og nyere klip fra dronningens regeringsperiode, ligesom det hele vil blive krydret med hilsener og gratulationer fra danskerne.

Showet sendes direkte på TV2 og TV2 Play søndag den 11. september fra klokken 20.

Det bliver med Nikolaj Lie Kaas som vært, når TV2 den 11. september fejrer dronningen 50 års jubilæum som Danmarks regent.
Det bliver med Nikolaj Lie Kaas som vært, når TV2 den 11. september fejrer dronningen 50 års jubilæum som Danmarks regent.
Powered by Labrador CMS