Tosset redningsopgave: Ung mand sad fast i babygynge

Beredskabet i Horsens fik en noget anderledes redningsopgave fredag aften.

Udgivet Opdateret

Der er redningsopgaver i den alvorlige karakter, og så er der opgaver som den, brandvæsnet i Horsens blev kaldt ud til fredag aften. Den var hverken livstruende eller decideret alvorlig. Selv om det begyndte sådan.

Horsens Folkeblad skriver, at brandvæsnet klokken 19.24 fik en melding om, at en person sad fastklemt i en maskine, men en opfølgning antydede, at det ikke helt var tilfældet – eller alvorligt. Det fortæller René Hemberg, indsatsleder, til avisen lørdag.

– Det viste sig, at situationen var knap så alvorlig. Det var en ung mand, der sad fast i en babygynge på den offentlige legeplads oppe i Lunden, siger René Hemberg, der sammen med fire kolleger brugte en halv time på at få manden fri. Det foregik med en vinkelsliber.

Brandvæsnet forsøgte i første omgang at få manden op at stå på noget, så gyngen kunne trækkes af den unge mand, men den sad simpelthen for godt fast, og det gjorde meget ondt i hans lår,

– Så der var ingen anden udvej end at bruge vinkelsliberen, siger indsatslederen til Horsens Folkeblad, der ikke har haft held til at opstøve mandens alder.

Powered by Labrador CMS