Tulle rasler med sablen

Tidligere formand for Dansk Folkeparti vil tirsdag ikke garantere, at han bliver i partiet valgperioden ud

Udgivet Opdateret

Tidligere formand for Dansk Folkeparti Kristian Thulesen Dahl vil ikke garantere, at han bliver i partiet. Han siger, at det er hans "ambition" og hans "agt".

Det siger han på vej ind til gruppemøde i partiet tirsdag, efter at fem medlemmer har meldt sig ud på grund af stor uvilje mod den nye formand Morten Messerschmidt.

- Jeg har den ambition at være i Dansk Folkeparti, og jeg håber det bedste for partiet.

- Det allerstørste, der kunne ske, var, at partiet fik taget sig sammen til at få tingene på plads internt, så vi igen var et attraktivt parti for de fem, der har forladt det, siger Kristian Thulesen Dahl.

Jeg håber meget

Direkte adspurgt om, hvorvidt han kan garantere, at han bliver i partiet, siger Kristian Thulesen Dahl:

- Det håber jeg rigtigt meget. Det er min agt. Jeg håber rigtigt meget, at det vil kunne lade sig gøre.

Kristian Thulesen Dahl

Kristian Thulesen Dahl født 30. juli 1969 i Brædstrup i Østjylland er en dansk politiker og tidligere formand for Dansk Folkeparti.

Han repræsenterede Fremskridtspartiet i Folketinget 1994-1995, hvorefter han blev medstifter af Dansk Folkeparti og skiftede til det, som han har repræsenteret i Folketinget fra 1995.

Thulesen Dahl overtog formandsposten på Dansk Folkepartis årsmøde i september 2012, efter at formand Pia Kjærsgaard den 7. august 2012 meddelte, at hun ville gå af som partiformand.

Kilde: Wikipedia
Powered by Labrador CMS