Tyve kørte væk med Anders’ hus: Der dukker hele tiden nye spor op

Politiet er på stort set bar bund, og Anders selv får flere henvendelser - men er stadig husløs.

Udgivet Opdateret

30-årige Anders Boisen fra Aarhus mangler et hus. Det er efterhånden ikke en hemmelighed for ret mange, da historien gik sin gang i adskillige danske medier for en uges tid siden. Således også her hos Newsbreak.dk.

Her kunne læserne dykke ned i den besynderlige historie om Anders, der siden foråret har udarbejdet og tilvejebragt et helt særligt hus. Det er nemlig bygget oven på en trailer og er dermed et flytbart hus – på hjul. Det har nogen fattet interesse for, for det er nemlig blevet stjålet, og det er Anders rigtig ked af.

– Der er lagt så mange drømme, så meget sjæl og så mange timer i det hus, og det er virkelig mærkeligt, at det pludselig er væk, har han tidligere sagt.

Flere sporløse spor

Siden den oprindelige efterlysning har der ganske overraskende været meget stille angående Anders Boisens spøjse byggeri. Det i sig selv er jo særdeles overraskende, for findes der virkelig ingen, der undrer sig over et hus, der kommer trillende på hjul? Svaret er jo. Det gør der.

Østjyllands Politi oplyser nu til Newsbreak.dk, at der er optaget en sag om tyveriet af huset, der sandsynligvis er foregået i tidsrummet 17 til 19.30 den 7. november, mens Anders var på arbejde. Kommunikationsmedarbejder Jakob Christiansen siger til Newsbreak.dk, at det er en svær sag.

– Umiddelbart er der ingen spor at gå efter. Det er jo svært at arbejde med. Vi ved ikke, hvad vi skal lede efter – og endnu vigtigere hvor henne, vi skal lede, siger Christiansen til Newsbreak.dk. Han påpeger dog, at politiet virkelig gerne vil have henvendelser i sagen på telefonnummer 114.

Fra Spanien til Djursland

Henvendelser har det været småt med, siden Anders efterlyste sit hus på Facebook og i medier. I hvert fald hos politiet. Her lyder meldingen, at der blot er kommet en enkelt, og den går på, at nogen har set det rullende hus på Spanien – der, for uindviede, altså er et vejnavn i Aarhus.

Om det så stemmer over ens med de henvendelser, Anders har fået, skal vi ikke gøre os til herrer over, men Newsbreak, der løbende har holdt kontakten med den 30-årige husløse husejer, får at vide, at der er flere – tilsyneladende troværdige kilder – der mener at have set trailer-huset på Djurslandmotorvejen.

Det fortæller Anders, der nu er gået i gang med at undersøge de mange tips, han har fået fra hjælpsomme danskere. Den seneste kommer fra en kvinde, der på vejen mellem Solbjerg og Gråsten i torsdags overhalede et hus. Hun sagde med et grin til sin mand: “Han har taget sit hus med på tur”.

Følgende er et genbrugt afsnit fra Newsbreaks oprindelige artikel:

Stil det tilbage

Håbet er, at den massive omtale og Facebook-efterlysning får hustyven til at opgive at stikke af med huset. Simpelthen fordi det ikke er til at gemme.

– Den, der har det, kan også bare stille det et sted og fortælle mig, hvor jeg kan hente det, siger Anders, der har allieret sig med en ven, der har et køretøj, der kan bruges til at hente trailer med hus.

Østjyllands Politi er underrettet om tyveriet, men problemet er, at det kun er muligt at signalisere som en trailer – fordi det er det – og det gør det svært. Alligevel kan man, hvis man støder på et hus, kontakte politiet på telefonnummer 114. Eller skrive direkte til Anders, der gerne vil vide det.

Traileren, som Anders’ hus står på, har registreringsnummeret DG 96 51. Huset er sort og cirka seks kvadratmeter stort. Det indeholdet efter planen både bad regnvandsbruser, komposttoilet, en køkkenafdeling, en seng og et bord.

Powered by Labrador CMS