Ung kvinde dræbt i trafikulykke: Blev ramt af lastbil

Kvindens pårørende er blevet underrettet.

Kvindens liv stod ikke til at redde. Foto: Øxenholt Foto. GALLERI: BILLEDER FRA OMRÅDET OG POLITIETS ARBEJDE.
Kvindens liv stod ikke til at redde. Foto: Øxenholt Foto. GALLERI: BILLEDER FRA OMRÅDET OG POLITIETS ARBEJDE.
Udgivet Opdateret

En 27-årig kvinde er tirsdag morgen blevet dræbt i en trafikulykke i krydset Nordre Ringgade/Nørrebrogade i Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Politiet blev alarmeret om ulykken 06.59. Kvinden kørte ad Nordre Ringgade i østlig retning. Det samme gjorde en lastbil. I krydset blev kvinden ramt af lastbilen i det, der i daglig tale kaldes en højresvingsulykken.

Den 27-årige kvindelige cyklist er afgået ved døden som følge af sammenstødet. Hendes pårørende er underrettet,” skriver politiet i pressemeddelelsen.

Krydset, der ligger ved Aarhus Universitet, er altid stærkt befærdet i de tidlige morgentimer. Der er derfor store problemer med at afvikle morgentrafikken i det store kryds ved Nordre Ringgade/Nørrebrogade/Randersvej.

Politiet oplyser, at trafikken glider langsomt, og bilister og andre trafikanter opfordres til at finde alternative ruter.

En bilinspektør arbejder på stedet og er ved at foretage undersøgelser. Det er uvist, hvor længe politiet vil arbejde på stedet, og hvor længe der vil være trafikgener.

Powered by Labrador CMS