Vej-vrede endte i at en mand blev skidt på – bogstavelig talt

Et skænderi på en vej endte i noget værre lort.

Vejvrede er altid noget skidt. Foto: Scanpix
Udgivet Opdateret

Af uransaglige årsager reagerede en mand ved navn Henry på alle tænkelige måder forkert, da et vej-skænderi med en anden bilist endte i noget værre lort for de to personer – ganske bogstavelig.

Henry sked simpelthen på modparten, skriver amerikanske medier, der har fundet episoden så besynderlig, at den har nydt national dækning.

Manden, hvis alder ikke er oplyst, kom op at skændes med en anden bilist i et kryds, hvor rute 309 og rute 100 mødes i et såkaldt township ved navn Heidelberg i staten Pennsylvania. Det skete klokken 8.45 lokal tid.

Henry kommer selv fra byen New Tripoli, oplyser det lokale politi. Det er ikke oplyst, hvorfor pokker de to personer kom op at skændes. Oplyst er det heller ikke, hvorfor Henry var så udadreagerende, at der reelt kom noget ud af ham.

Nu er han sigtet for chikane.

I Danmark må man ikke støde andre, og man må ikke opføre sig, så det er til ulempe for andre, fremgår det af ordensbekendtgørelsen hos politiet. Det betyder blandt andet, at du ikke må tisse eller udgyde anden afføring på gaden eller i naturen – med mindre du gør det uden frit udsyn for andre.

At der så måske kan komme yderligere sigtelser, hvis du bruger din afføring som “våben”, kan næppe afvises. Det er alligevel visest at lade lorten blive i lokummet.

Powered by Labrador CMS