Vejvrede: Knallertkører nikker bilist en skalle

Politiet eftersøger en mand efter et tilfælde af vejvrede.

Det var her på hjørnet af Sct. Anna Gade og Groskenstræde, at en midaldrende mand blev nikket en skalle. Foto: Google Maps
Udgivet Opdateret

Vejvrede er et fandens fænomen, og det skaber ofte voldsomme situationer, som den vi her på Newsbreak tidligere tirsdag har omtalt. Men det er ikke kun et amerikansk fænomen. Det sker også i Danmark.

Mandag blev en ung knallertfører så vred på en midaldrende mand, at han nikkede ham en skalle.

De to mødtes i trafikken på Sct. Anna Gade og Groskenstræde i Helsingør, og situationen var så tilspidset, da de to blev uenige om det, Nordsjællands Politi i sin døgnrapport beskriver som “noget færdsel”. Mændene kom op at toppes, og det endte med, at den unge mand nikkede den 58-årige fører af en personbil en såkaldt skalle.

Som om det ikke var nok, valgte den unge mand at stikke af på sin knallert efter overfaldet. Derfor eftersøger politiet ham nu – og beder offentligheden om hjælp.

Han beskrives som:

Dansk af udseende, mellem 20 og 30 år, 190 centimeter høj og almindelig kropsbygning. Hans hår er lyst og kort. Manden talte dansk og var iført en mørkegrå dunjakke og mørke bukser. Knallerten var grå og hvid – og af ukendt mærke.

Ved du noget om overfaldsmanden, eller så du optrinnet, kan du kontakte Nordsjællands Politi på telefon nummer 114.

Powered by Labrador CMS