Velhaverkvarter frygter Meghan og Harry

Alene rygterne om, at Meghan og Harry vil flytte ind, skaber panik i velhaverkvarter

Udgivet Opdateret

Prins Harry og hertuginde Meghan, der er mere eller mindre persona non grata i den kongelige familie efter netflix-dokumentaren og Harrys afslørende bog, "Reserven", har heller ikke mange venner på den anden side af Atlanterhavet.

Senest er et helt boligkvarter i eksklusive Santa Barbara i Californien i oprør.

Det sker efter, at det er rygtedes, at Meghan og Harry har kigget på hus i den eksklusive enklave "Hope Ranch", hvor boligerne koster op til 150 millioner kroner.

Her ønsker man ifølge New York Post absolut ikke parret som naboer, genboer eller som tilflyttere i det hele taget.

På knæ for ejendomsmæglere

En ejendomsmægler med speciale i de eksklusive boliger i området omkring Hope Ranch siger til New York Post, at han er blevet kimet ned af bekymrede beboere i de sidste mange måneder.

- De frygter, at parret og deres hær af sikkerhedsfolk vil skabe uro i området. Privatliv og diskretion er den ultimative attraktion i området - der er kun tre offentlige veje, siger mægleren.

Beboerne i Hope Ranch ønsker på ingen måde Harry og Meghan som naboer.
Beboerne i Hope Ranch ønsker på ingen måde Harry og Meghan som naboer.

- Folk her ønsker ikke forandring og en masse hurlumhej, fortsætter mægleren, der ønsker at være anonym.

Ønsker ikke opmærksomheden

- Så det folk taler om på gaden er, at de skal blive væk, så al opmærksomhed ikke pludselig samles om Hope Ranch, slutter mægleren.

Harry og Meghan bor lige nu i Montecito hvor stjerner som Katy Perry, Orlando Bloom, Adam Levine, Oprah Winfrey, Jennifer Aniston og Ellen DeGeneres har huse.

Også her er der utilfredshed med, at sikkerhedsfolkene lejlighedsvis lukker veje og stier i bjergene af sikkerhedshensyn.

Powered by Labrador CMS