Vi flirter helst over SMS

Arkivfoto: Colourbox
Udgivet Opdateret

Selvom Facebook og Snapchat er godt med, foretrækker danskerne stadig at flirte over SMS

Hvert år analyserer Telia, hvor mange danskere, der flirter over SMS. Med hjælp fra analyseinstituttet YouGov, har de spurgt danskerne om, hvorvidt de bruger mobilen til at flirte – og hvordan de foretrækker at lade de kærlige beskeder flyve.

Resultatet viser, at mere end en tredjedel af os bruger vores smartphones til at flirte med. Der er markant flere mænd (39 %) end kvinder (31 %), som bruger mobilen til at flirte – og på regionalt plan er det især nordjyderne og københavnerne, der er Danmarks flirtekonger.

Hvordan flirter vi så via mobilnetværket? Den hurtige SMS er stadig den mest brugte ”flirtekanal” – men især blandt de unge voksne (18-34 år) er Snapchat og Facebook blevet meget populære.

Snapchat – hvor man sender mobilfotos, der sletter sig selv igen efter få sekunder – er især populær blandt kvinderne og de unge. Omvendt er der en overvægt af mænd, der foretrækker at flirte over dating-app’en Tinder, hvor man ”bladrer” igennem potentielle partnere i et katalog af singler fra sit lokalområde.

Det klassiske taleopkald er til gengæld stadig den mest udbredte måde at flirte på over mobilen blandt de +65-årige danskere.

Powered by Labrador CMS