Vidne redder måske kvinde fra volds-død – nu leder politiet efter ham

En mand fra Bornholm reddede en kvinde fra sin voldelige partner. Nu efterlyses vidnet af politiet.

Bornholms Politi leder lige nu efter et vidne, der reddede en kvinde fra sin voldelige partner. Foto: Colourbox.
Udgivet Opdateret

Politiet på Bornholm efterlyser et vidne i en voldssag. Et vidne, der måske uden at vide det, hjalp en kvinde til at beholde livet.

I hvert fald er hendes partner, en 33-årig mand, netop efter et grundlovsforhør blevet fængslet i fire uger for vold og trusler på livet mod kvinden.

– Og det er ikke første gang han har gjort det mod kvinden. Derudover har han også flere domme for vold, siger Per Jørgensen, vicepolitiinspektør til Newsbreak.dk.

Mandag 29. august 2016 på et tidspunkt, formentlig mellem klokken 18.00 og klokken 19.30, standsede en yngre mand på cirka 25 år på Nexøvej, cirka to kilometer øst for Åkirkeby.

Her samlede han en kvinde med langt, mørkt hår op og kørte hende til Nexø.

Den 42-årige kvinde var netop stukket af fra den mand, der altså nu er sigtet og varetægtsfængslet.

At tidspunktet ikke kan kommes nærmere, forklarer Per Jørgensen med, at kvinden ikke er i stand til at være mere præcis på grund af sin tilstand den dag.

Bornholms Politi ved ikke så meget om bilens fører, men han fortalte kvinden, at han netop havde købt den bil, han kørte i.

Hvor er han?

Bornholms Politi vil i forbindelse med efterforskningen meget gerne høre fra manden.

– Det er vigtigt at understrege, at han ikke har gjort noget, vi vil bare meget gerne snakke med ham, siger Per Jørgensen.

Er du manden i bilen, eller har du en formodning om, hvem det kan være; henvendelse til Bornholms Politi på telefon 5690 1448.

Powered by Labrador CMS