Viser maven på den røde løber: Natalie Portman er gravid

Den 35-årige skuespillerinde fik alles opmærksom på den røde løber, efter hun "annoncerede" at hun er gravid.

Den smukke skuespillerinde fik alles opmærksomhed på den røde løber. Klik videre for at se billeder af hendes voksende mave.Foto: Alessandro Bianchi / SCANPIX
Den smukke skuespillerinde fik alles opmærksomhed på den røde løber. Klik videre for at se billeder af hendes voksende mave.Foto: Alessandro Bianchi / SCANPIX
Udgivet Opdateret

Nogle ringer rundt til familien med den gode nyhed, andre slår det op på de sociale medier i håb om at få “likes” og lykønskninger. Og så er der dem, som Natalie Portman, der slet ikke behøver at sige noget.

Det var nemlig tydeligt for alle, at den smukke skuespillerinde er gravid, da hun trådte ud på den røde løber til Venedigs filmfestival i en tætsiddende hvid kjole.

Det skriver den amerikanske avis Huffington Post.

Maven stjal opmærksomheden

Det var tydeligt, at Portman og hendes voksende mave stjal al opmærksomheden på den røde løber i torsdags.

Skuespillerinden har allerede en femårig søn med balletdanseren Benjamin Millepied, og parret venter nu det andet barn.

De mødte hinanden under optagelserne til Black Swan, hvor Millepied var koreograf. Portman modtog endda en Oscar for sin rolle i filmen, mens hun var gravid med sin søn.

Da hun modtog prisen, holdt hun da også en meget rørende tale:

– Så mange mennesker har hjulpet mig med, at forberede mig til den her rolle. Og Benjamin Millepied, min store kærlighed, som koreograferede filmen, har nu også givet mig den vigtigste rolle i mit liv.

Hverken Portman eller Millepied har bekræftet skuespillerindens graviditet officielt

Powered by Labrador CMS