Voldsomt uheld på landevej: Bilist overholdt ikke vigepligten

Det var en helt klassisk fejl, der ledte til et voldsomt uheld søndag. Heldigvis er ingen livstruende kvæstet.

Det ser voldsomt ud. To biler er kørt sammen. KLIK for flere billeder fra det dramatiske uheldssted. Foto: René Lind Gammelmark
Det ser voldsomt ud. To biler er kørt sammen. KLIK for flere billeder fra det dramatiske uheldssted. Foto: René Lind Gammelmark
Udgivet Opdateret

Det var en vigepligt-fejl, der var skyld i et trafikuheld på Ribe Landevej søndag. Det oplyser Sydøstjyllands Politi på en telefonbriefing over for JydskeVestkysten.

Sammenstødet, som Newsbreak.dk tidligere omtalte, skete, da et ægtepar fra Gilleleje kørende på Kirkevej ved krydset Kirkevej/Egebjerg Landevej/Ribe Landevej ikke overholdt den ubetingede vigepligt. Da Newsbreak.dk talte med vagtchefen ved politiet, Lars Grønlund, var politiet kun lige landet, hvorfor han ikke kunne oplyse nærmere.

Bilisten – det vides ikke om det er den 69-årige mand eller hans jævnaldrende kone – kørte ud på Rive Landevej og stødte her sammen med en anden bil – ført af en 58-årig mand – der kørte i nordlig retning.

Newsbreak.dk kunne tidligere berette, at fire ambulancer blev kaldt til stedet sammen med en lægebil. Kvinden fra Gilleleje var ifølge JV.dk fastklemt, men angivelig er ingen kommet alvorligt til skade – til trods for de voldsomme billeder.

Powered by Labrador CMS