Skuffet Wozniacki efter exit

Caroline Wozniacki var overordnet tilfreds med US Open og erkendte, at hun tabte til en bedre modstander

Caroline Wozniacki måtte vinkel farvel til US Open efter fire kampe i New York City.
Udgivet Opdateret

Caroline Wozniacki virkede fattet, men var også skuffet, da hun sent søndag aften dansk tid havde tabt sin US Open-ottendedelsfinale mod den sjetteseedede, Coco Gauff.

Efter en velspillet og afvekslende kamp vandt den 19-årige amerikaner med 6-3, 3-6, 6-1.

- Jeg er selvfølgelig skuffet nu. Jeg havde håbet at komme længere i turneringen, men alt i alt synes jeg, at jeg har gjort det ret godt i denne uge, siger Caroline Wozniacki på det efterfølgende pressemøde.

I sin første grand slam-turnering siden januar 2020 nåede Wozniacki at vinde tre kampe, blandt andet over verdens nummer 11, Petra Kvitova.

- Jeg kan tage mange ting med herfra. Jeg slog nogle fantastiske spillere undervejs, men i dag var Coco bare lidt bedre end mig.

- Hun har spillet meget stabilt de sidste par måneder, og hun steppede virkelig op, da det gjaldt. Der var ikke noget, der overraskede mig. Hun har bare spillet mange kampe på store arenaer og er i god form, siger danskeren.

Kæmpede sig flot tilbage

Wozniacki kæmpede sig flot tilbage og vandt andet sæt, og da hun tog sit fjerde parti i træk, kom hun endda foran 1-0 med et servegennembrud i tredje sæt. Men derfra var Gauff klart bedst.

Det handlede dog ikke om træthed, understreger Wozniacki.

- Jeg havde det godt fysisk, men hun spillede bedre end mig i tredje sæt. Var jeg kommet lidt tættere på i tredje sæt, så havde det måske set anderledes ud.

- Jeg missede nogle vigtige bolde, og hun kom godt igen på nogle vigtige bolde, og pludseligt blev det ensidigt. Min serv fungerede heller ikke så godt i første og tredje sæt, forklarer den 33-årige Wozniacki.

Efter tre turneringer ovenpå sit comeback holder hun nu turneringspause frem til januar, hvor hun sigter efter deltagelse i Australian Open.



Powered by Labrador CMS