Bidens søn vil skære i bidrag til lille datter

Hunter Biden påstår, at der er sket en væsentlig ændring i hans økonomiske forhold

Udgivet Opdateret

Det er nu kommet frem, at den amerikanske præsident Joe Bidens søn, Hunter Biden, forsøger at få sine børnebidrag til sit fire-årige kærlighedsbarn sænket.

Det gør han ved at påstå, at der er sket en væsentlig ændring af hans "økonomiske forhold".

Hunter Biden, der er 52, har således bedt en dommer i Arkansas om at genberegne de børnebidrag, han betaler til Lunden Roberts, 31 - moderen til den datter, han aldrig har mødt.

Det skriver New York Post, der henviser til retsdokumenter indhentet af det amerikanske medie Northwest Arkansas Democrat Gazette.

Nye retningslinjer

Hunter nævnte "en væsentlig materiel ændring" i hans "økonomiske forhold, inklusive - men ikke begrænset til hans indkomst", lyder det i årsagen til hans anmodning.

Det var dog ikke umiddelbart klart, hvad ændringen i Hunters indkomst var, skriver New York Post. 

Hunter Biden, den amerikanske præsident Joe Bidens søn, ser ikke ud til at have lyst til at betale for meget i børnebidrag.
Hunter Biden, den amerikanske præsident Joe Bidens søn, ser ikke ud til at have lyst til at betale for meget i børnebidrag.

Hans advokat Brent Langdon, som har underskrevet begæringen, siger at Hunters beslutning beror på, at retningslinjerne for børnebidrag i 2020 blev reformeret, og det er det, der har fået ham til at se på udbetalingerne.

"Som mange andre personer, hvis børnebidrag blev beregnet, før de nye retningslinjer trådte i kraft, har Mr. Biden bedt retten om at gennemgå den eksisterende afgørelse om børnebidrag, og om at fastsætte et beløb for børnebidrag, der er i overensstemmelse med de nuværende retningslinjer og omstændigheder, har advokaten udtalt i en erklæring.

Powered by Labrador CMS