Ulf Pilgaard tilbage i Nattevagten

Der er dømt uhygge og gåsehud for alle pengene i den nye trailer til "Nattevagten - dæmoner går i arv".

"Hvorfor tror du, at Wörmer er død?".

Sådan lyder det i traileren til opfølgeren på Ole Bornedals gyserhit "Nattevagten".

Og noget tyder på, at Ulf Pilgaards uhyggelige kommissær Wörmer ikke er så død, som mange danske filmelskere gik og troede.

Løfter sløret for trailer

Nordisk Film har netop løftet sløret for traileren til thrilleren "Nattevagten - dæmoner går i arv", som får biografpremiere op til jul.

Filmen følger op på Ole Bornedals kultdyrkede "Nattevagten", som i 1994 tog en hel nation med storm og solgte over 460.000 biografbilletter herhjemme.

En perlerække af navne

Traileren afslører også en række danske stjernenavne.

Her kan man se, at Nikolaj Coster-Waldau er tilbage i rollen som Martin, der nu er stærkt traumatiseret af fortidens rædsler som nattevagt på den retsmedicinske afdeling.

Efter store roller i internationale tv-serier er Kim Bodnia tilbage i sin første danske filmrolle i ni år.

I traileren til 'Nattevagten - dæmoner går i arv' kan man se, at Ulf Pilgaard er tilbage i skikkelse af den mareridtsfremkaldende kommissær Wörmer. (PR-foto).
I traileren til "Nattevagten - dæmoner går i arv" kan man se, at Ulf Pilgaard er tilbage i skikkelse af den mareridtsfremkaldende kommissær Wörmer. (PR-foto).

Og i rollen som den mareridtsfremkaldende kommissær Wörmer er Ulf Pilgaard også tilbage.

Rollelisten tæller desuden Fanny Leander Bornedal, Paprika Steen og Alex Høgh Andersen.

Fortsætter universet

Trods nyt filmblod til universet fortsætter instruktør og manuskriptforfatter Ole Bornedal universet fra den første "Nattevagten".

Siden den prisvindende film fik premiere i 1994 har Ole Bornedal blandt andet stået bag tv-serien "1864" og filmene "Vikaren", "Kærlighed på film", "Dræberne fra Nibe" og senest "Skyggen i mit øje" fra 2021.

"Nattevagten - dæmoner går i arv" har premiere den 14. december i biografer over hele landet.

Powered by Labrador CMS