Har du set denne mand?

Københavns Vestegns Politi efterlyser denne mand efter en fodboldkamp, der endte i et veritabelt slagsmål.

Udgivet Opdateret

Opdatering: Den efterlyste mand er blevet anholdt.

Københavns Vestegns Politi har her til morgen anholdt fem personer for at have været en del af et større slagsmål på en fodboldbane i Albertslund 17. september. Det oplyser politikredsen i en pressemeddelelse.

En af personerne vil blive fremstillet klokken 13 i Retten i Glostrup, med krav om varetægtsfængsling, da han tidligere er dømt for vold.

De fem personer er mistænkt for at have havet udøvet grov vold i forbindelse med en Serie 2 fodboldkamp på Albertslund Station lørdag eftermiddag 17. september.

De fem identificerede mistænkte er lokale mænd mellem 17 og 29 år og der er tale om to spillere samt en træner fra FC Albertslunds hold og to tilskuere.

Formanden stopper

Da Newsbreak.dk får fat på formanden for FC Albertslund, Güney Hayal, er han ubekendt med anholdelsen af klubbens to spillere og træneren.

– Derfor har jeg heller ingen kommentarer – det vil virke meget forkert, siger Güney Hayal til Newsbreak.dk.

Güney Hayal er netop i gang med at stoppe sit formandskab i klubben. Og det på grund af den omtalte voldsepisode.

– Det meddeler jeg på det møde her i weekenden. Det er også gået ud over mit privatliv. Det gider jeg ikke, siger den afgående formand.

Udover de anholdte mistænker politiet en sjette uidentificeret mand for at have deltaget i volden. Der er tale om en tilskuer som inden slagsmålet er blev optaget af et overvågningskamera på Albertslund Stadion.

Denne mand beskrives som:
Mand, cirka 25 år, omkring 175 centimeter højr, kraftig af bygning, mørklødet, sort halvlangt tilbagestrøget hår. På gerningstidspunktet var han iført en mørk jakke uden hætte, lyse bukser og sorte sko.

– Der er tale om grov vold og helt utilstedelig opførsel i forbindelse med en fodboldkamp. Vi er derfor tilfredse med at vi i dag har kunnet anholde fem af de mistænkte og vi håber at offentligheden kan hjælpe os med den sjette uidentificerede mistænkte voldsmand, siger politikommissær Kåre Laustsen fra Københavns Vestegns Politis distrikt Vest.

Volds-kamp

Kampen, det hele drejer sig om, blev spillet 17. september, og sagen er blevet afdækket intensivt af Ekstra Bladet. Avisen har kunnet berette fra trænere, dommere og vidner, hvordan de kaotiske scener udspillede sig, da FC Albertslund mødte Hundige BK i en alt andet end almindelig fodboldkamp.

På avisens hjemmeside eb.dk har man flere gange kunnet læse beretninger fra den forfærdelige kamp, der endte ud i voldsom tumult efter et rødt kort. Scenerne beskrives bedst med ordet masseoverfald.

– Det var helt sindssygt. De (hjemmeholdet, red.) var i dårligt humør fra starten af kampen og brokkede sig over alt. Jeg gav et gult kort, da en spiller kaldte mig racist, og en anden truede mig med, at han ville finde ud af, hvor jeg boede, når kampen var slut, og slå mig ihjel. Det fik mig til at give ham det røde kort. Det fik tilskuerne til at gå amok, og jeg forsøgte at berolige deres bænk, der også var oppe og køre. Pludselig fik jeg en knytnæve i baghovedet, fortæller Bo Bauer, der var dommer i kampen til eb.dk.

Efterfølgende brød helvede løs, og øretæver fløj til høre og venstre.

 

FC Albertslund har dog, med den afgående formand i spidsen, offentligt undskyldt hændelsen på sin Facebookside:

“Først og fremmest vil vi naturligvis gerne beklage de uheldige omstændigheder under samt efter kampen. Det var ikke noget vi i vores vildeste fantasi, havde forestillet os skulle hænde,” står der.

Nu er tre fra klubben altså blevet anholdt – sammen med to tilskuere. Den sidste mistænkte kan du hjælpe med at få fat i.

Kan du genkende den efterlyste mand eller i øvrigt har viden om episoden, kan København Vestegns Politi kontaktes på 43861448.

Powered by Labrador CMS