Mads blev banket op og anholdt om natten af politiet

Havde glemt at vidne

Udgivet Opdateret

Citathistorie: Sjællandske

Det er ikke Mads Hansen, der er forbryderen.

Tværtimod er det Mads Hansens arbejdsplads, SuperBrugsen, der har været udsat for butikstyveri.

Ikke desto mindre er det Mads Hansen, butikkens souschef, der bliver banket op klokken 01.30 om natten, anholdt og slæbt med ud i politibilen og sat i spjældet.

Hvorfor? Fordi han havde glemt, at han skulle vidne i en retssag mod butikstyven.

Det skriver Sjællandske Nyheder

– Mads blev ringet op om, at han skulle møde op til en retssag, hvor han skulle vidne mod en butikstyv, som var blevet anholdt hos os. Han får også en indkaldelse i eboks. Vi har mange butikstyverier, så Mads og jeg bliver tit indkaldt for at vidne i retten. Men denne gange havde han glemt det. Han får et opkald fra retten, mens sagen er i gang, men der har han ikke mulighed for at komme på det tidspunkt, fortæller uddeler Claus Christensen, der er Mads Hansens chef, til Sjællandske Nyheder.

Midt om natten

Men selv om Mads Hansen og SuperBrugsen er den forurettede i retssagen, vælger anklagemyndigheden fra Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi at udstede en arrestordre om, at Mads Hansen skal hentes ind og vidne i retten.

Det vælger politiet at gøre midt om natten.

– Mads og hans kone er gået i seng. Klokken 01.30 banker det på deres dør. Mads’ kone går ud for at lukke op, mens Mads fortsat ligger i sengen. Uden for døren står to politimænd, der skal have fat i Mads. Han bliver anholdt og taget med på politistationen. Der tager de tager hans halskæde og telefon fra ham, og så bliver han sat i detentionen, fortæller Claus Christensen til Sjællandske Nyheder.

Ti timer i detentionen

Da Mads Hansen har siddet i detentionen i ti timer, bliver han dagen efter hentet af to betjente, som kører ham til retten.

– Der kan han konstatere, at butikstyven, som han skal vidne imod, heller ikke er mødt op, siger Claus Christensen, som ikke lægger skjul på, at han er vred over politiets behandling af hans medarbejder.

– Det er os, der er offer i den her sag, men det er Mads, der bliver straffet. Jeg er dybt rystet. Mads var dybt rystet og irriteret, for det er jo os, der er blevet stjålet fra, understreger han til Sjællandske Nyheder.

Powered by Labrador CMS