Vinder 10 millioner: Her er kuponen købt

Danskernes sidste Store Bededagsferie har budt på både sol og blæst, og for tre heldige Lotto-spillere var der endda mere end en forlænget weekend at fejre

Udgivet Opdateret

Lørdag aften var førstepræmiepuljen i Lotto nået op på 10 millioner kroner, men de fik ikke lov at blive stående. En heldig PLUS-abonnent fra Nordsjælland ramte nemlig plet på en af sine spillede rækker, som altså bestod af de syv magiske tal. Nu kan vinderen se frem til at få 10.000.0000 skattefrie kroner ind på kontoen.

Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse. 

Stor glæde

Her vækker den flotte præmie stor glæde.

- Det er altid dejligt at se så mange vindere af vores lotterier - også selvom vi er vant til det, da der hver evig eneste uge kommer flere, nye millionærer til, siger Malene Mølgaard, som er adm. direktør i Danske Lotteri Spil.

Tre millionærer lørdag 

Vanen tro var der også to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver uge trækkes lod om 2x1 million på alle spillede rækker. Aftenens to vindere af Millionærgarantien havde denne gang det til fælles, at de begge har købt en kupon hos en forhandler.

Den ene vinder har købt sin kupon hos Føtex i Aalborg Øst.

Købt på Færøerne

Den anden vinder har købt sin kupon hos Effo-tankstationen i Argir på Færøerne. Der var en yderligere gevinst på 60 kroner på denne kupon, hvilket betyder den fulde gevinst lyder på 1.000.060 kroner.

Danske Spil har endnu ikke været i kontakt med vinderne, men ønsker dem alle et stort tillykke.

En heldig vinder kan nu indkassere 10 millioner.
En heldig vinder kan nu indkassere 10 millioner.
Powered by Labrador CMS